Cu console din Inox

console din inox pentru balustrade sticla 6.6.2 sau 8.8.2

          Consola din INOX IC 2500 , cu fixare pe pardoseala sau cu fixare in lateral, este un suport pentru fixare sticla realizat 100% din inox, de inalta calitate si se foloseste acolo unde se doreste montarea unei balustrade din sticla in care sticla sa ocupe vizual o pondere cat mai mare, folosirea mainii curente nefiind necesare, aceasta se impune doar in cazul dorintei exprese a cumparatorului / beneficiarului.

          Sistemul IC 2500 poate fi folosit atat in interior (scari sau balcoane / terase), cat si pentru exterior ( scari, balcoane / terase. piscine, imprejmuiri spatii comerciale in aer liber, etc). Este un sistem de ultima generatie, stilat, cu o nota vizuala eleganta, robust si de incredere, extrem de practic si multifunctional.

avantaje

practic si multifunctional

robust si confera incredere

stilat si elegant

sistem de ultima generatie

          Sistemul IC 2500 este constuit pentru montajul sticlei laminat securizat 6.6.2 si 8.8.2 mm si este pretabil pentru orice tip de locatie fie ca este la interior sau la exterior: scari, terase si balcoane, piscine, restaurante si locuri publice. 

Sistemul IC 2500 nu necesita montajul de mana curenta doar daca inaltimea totala a ansamblului (consola + sticla) depaseste inaltimea de 1000 mm