Profil continuu, 5 Ml – BV 9900

Profil continuu U, HIGH PERFORMANCE, 5 Ml, pentru sticla 8.8.2 si 10.10.2 mm

          BV 9900 – este balustrada noastra de sticla inovatoare si cea mai avansata din punct de vedere tehnic. Cu peste 15 luni de dezvoltare si prototipare, am reusit sa oferim usurinta instalarii la un nivel complet nou. Alinierea precisa a sticlei se face din siguranta interiorului baconului cu doar o cheie hexagonala M5, totul realizat în cateva secunde cu o surubelnita electrica. Rezistenaa sa de pina la 4 kN folosind sticla laminat-securizata standard  face din acest sistem una dintre cele mai dorite solutii de pe piata.

          Poreclit „SCHIMBATORUL JOCULUI” (Game Changer) profilul BV 9900 ofera cea mai înalta siguranta, durabilitate si usurinta în instalare la gama de preturi din Europa.

Caracteristici principale sistem BV 9900

          Profilul BV 9900 este cel mai nou  sistem al nostru, lansat in 2020, pentru conectarea sticlei de podea. Dezvoltat de echipa noastră de ingineri și montatori, permite reglare sticlei, precisă, în câteva secunde obținute cu o simpla rotire a unei chei hexagonale, acest lucru se realizează cu usurinta din interiorul balconului.

          Profilul BV 9900 ofera prin constructia lui in sine: instalarea mai rapidă, mai ușoară și mai sigură. Profilul BV 9900 are lungime 5 Ml si este construit pentru a putea fi montat pe pardoseala, reprezentand una din solutiile de top existenta in piata mondiala de balustrade din sticla.

BV 9900 - sistem complet

          Durabilitatea este o prioritate cheie nu numai pentru noi, ci si pentru clientii nostri. Acesta este motivul pentru care am realizat piesele mobile interne de la Inox si folosim, de asemenea, un amestec special de plastic brevetat, cu de doua ori mai protectie UV decat cea recomandata. Garniturile din cauciuc sunt fabricate din cel mai durabil EPDM si au cea mai mare protectie UV.

          BV 9900 este un sistem care va rezista la orice este supus: vint, ploaie, sare si razele UV. BV9900 a acoperit cu succes certificarea pentru rezidentiale, domestice și industriale, împreuna cu aplicatii de trafic intens de persoane. Este dovedit că sistemul de balustrada din sticla este potrivit pentru orice utilizare.

Avantaje

Profil reglementat: 4 kN

Sticla 8.8.2 - 10.10.2 mm

Design Standard

Lungime 5 Ml

Fixare / prindere profil BV 7500

           Fixarea pe pardoseala (podea) a profilului BV 9900, se poate face prin ancorare chimica ( tija filetata + ancora chimica) fie prin ancorare mecanica (cu surbu de beton), alegerea modului si tipului de acorara apartine strict Cumparatorului, din punctul nostru de vedere, al producatorului, atat fiixarea prin ancorare chimica cat si fixarea prin ancorare mecanica mecanica sunt la fel de corecte.

Accesorii potential folositoare

CERTIFICARE PRFOIL BV 900 PENTRU 3 kN
CERTIFICARE PROFIL BV 9900 PENTRU 4 kN
DECLARATIE DE PERFORMANTA PROFIL BV 9900
DATE TEHNICE ANCORA CHIMICA TUB 410
X