Profil continuu, 6 Ml – BV 5500

Profil continuu U, lungime 6 Ml, pentru sticla 4.4.2, 5.5.2 si 6.6.2 mm

          BV5500 este sistemul nostru de balustrade  sticla special conceput pentru a utiliza sticla mai subtire. Ofera instalare rapida si necesita întretinere minima dupa aceea. Specific pentru aceasta balustrada de sticla este că sticla este fixata utilizind un profil de împingere care este fixat cu o cheie hexagonala. Datorita designului sau unic, poate fi bine utilizat cu o varietate de grosimi de sticla: 8 mm, 10 mm,sau 12 mm securizat precum si 4.4.2, 5.5.2 sau 6.6.2 mm 

          In caz de spargere, geamul poate fi usor indepartat si inlocuit. Acest sistem este cel mai potrivit pentru folosire la piscina sau parter daca este utilizat fara o mana curenta, dar cu inaltimea corespunzatoare a sticlei in raport cu prescriptiile tehnice.

Caracteristici principale sistem BV 5500

           BV 5500 este un profil pentru balustrada din sticla, de categorie usoara, potrivit pentru orice tip de proiect cu un buget mic / mediu. 

            Se livreaza eloxat, in doua nuante de culoare: argintiu inchis sau argintiu deschis cu acoperire lucioasa, se fixeaza doar pe pardoseala si se produce / livreaza la 6 ml  cu suruburi de prindere in beton,  cu garnituri de etansare a sticlei pentru partea de baza (inferioara) si partea laterala.

BV 5500 - sistem complet

       Rezistenta si durabilitatea sistemului sunt factori importanti pentru noi si pentru clienții nostri. Acesta este motivul pentru care am fabricat piesele interne din plastic special cu protectie UV. Acest sistem este atasat cu utilizarea suruburilor de beton OMO (incluse în pachet) pentru instalarea cea mai rapida posibila.

          Aplicatiile cele mai potrivite ale BV 5500 sunt pentru parterele sau gardurile de la piscina. Cand se utilizeaza mana curenta, acest sistem poate fi utilizat și pentru aplicații domestice.

          Sistemul pentru balustrada din sticla BV 5500 este un sistem  profesional de fixare a sticlei, bara de compresare / strangere sticla din interiorul profilului  il face pe acesta fara echivoc un sistem extrem de stabil  pentru realizarea unei balustrade cu stabilitatea mult dorita, fie ca veti monta sticla 8 mm sau 10 mm sau 12, respectiv 4.4.2, 5.5.2, 6.6.2, profilul este conceput pentru toate aceste tipuri de grosimi de sticla atat in varianta de sticla simpla cat si laminata.

        IMPORTANT: Pentru o stabilitate desavarsita a balustradei din sticla cu profil BV 5500, recomandam ca, intregul ansamblu: profilul + sticla sa fie realizat la o inaltime de 900 mm. De asemenea recomandam folosirea mainii curente obligatoriu.

Avantaje

Profi pentru balustrade cu buget redus

Pentru sticla 4.4.2 - 5.5.2 - 6.6.2 mm

Design conceptual - SLIM, avand latimea de 5 cm

Lungime 6 Ml pe nuante Argintiu Deschis sau Inchis

Fixare / prindere profil BV 4500

          Fixarea pe pardoseala (podea) a profilului BV 5500, se poate face prin ancorare  mecanica (cu surbu de beton OMO),  insa alegerea modului si tipului de ancorare (fixare) apartine strict Cumparatorului, din punctul nostru de vedere, al producatorului, atat fixarea prin ancorare mecanica cu surub OMO cat si alta modalitate de ancorare in beton sunt la fel de corecte daca urmaresc si reazlizeaza o stabilizare si fixare desavrsita a sistemului BV 5500 

Accesorii potential folositoare

DECLARATIE DE CONFORMITATE PROFIL BV 5500
X