Profil continuu, 6 Ml – BV 4500

Profil continuu, 6 Ml, STANDARD, pentru sticla 6.6.2 si 8.8.2 mm​

           Sistemul pentru balustrade  din sticla 6.6.2 sau 8.8.2 mm BV 4500, este construit in totalitate din aluminiu eloxat asigurand prin aceasta desavrasita rezistenta in timp indiferent de conditiile si locurile unde este montat, fiind dotat si livrat cu toate elementele de strangere, fixare si etansare a sticlei precum si cu elemente de fixare pe pardoseala.

           Se livreaza la bara de 6 ml ceea ce face ca montajul si optimizarea pe fiecare spatiu de montaj sa fie extrem de facil, se afla permanent pe stocul depozitul producatorului nostru extern ceea ce face ca livrarea catre cumparatori sa se faca extrem de rapid. Cu un aspect considerat slim, avand cote exterioare L 55 mm x H 83 mm, detine agrementare Giordano Studio privind  rezistenta la impact, raportul calitate – pret fiind unul de exceptie

Caracteristici principale sistem BV 4500

           Sistemul din aluminiu pentru balustrade din sticla BV4500, profil continuu cu lungime 6 Ml, combina estetica cu exigentele de siguranta privind rezistenta la impact impuse de legislatia in domeniu, devenind astfel o balustrada din sticla pretabila de utilizat in toate zonele A, B, C, D si E in conformitate cu Eurocod 1.

            A fost conceput de fabricant dupa mai bine de 5 ani de cercetare neintrerupta, in dorinta de a oferi pietei un profil continuu premium, stabil si rezistent, de dimensiuni mult mai mici decat toate celelalte profile existente in piata, oferind prin asta utilizatorului final posibilitatea unei balustrade cu mult mai multa sticla.   Permite montajul sticlei de 6.6.2 / 6.6.4 mm pana la 1100 mm inaltime sau sticlei 8.8.2 / 8.8.4 mm  pana la 1200 mm inaltime

BV 4500 - sistem complet

          Ca si în cazul oricarui sistem de balustrada din sticla pe care îl oferim, principalii factori aici sunt rezistenta si durabilitatea. Pentru fabricarea pieselor interne ale BV4500, am folosit garnituri speciale din plastic și cauciuc de la EPDM. Designul pieselor face ca sistemul să fie potrivit pentru expunerea la soare datorita protectiei sale UV.  BV4500 poate fi utilizat pentru toate conditiile meteorologice. Datorita experientei noastre în domeniu, am proiectat sistemul în asa fel încat instalarea sa fie usoara si sa fie eliminate toate obstacolele tehnice care ar putea aparea în timpul procesului.

          BV 4500 acopera cu succes toate aplicatiile rezidentiale si domestice, fiind în acelasi timp mic si abia vizibil. Acest sistem este certificat la 2kN.

Avantaje

Acreditare privint rezistenta la impact: 2 kN

Pretabil pentru cladiri de interes public

Sistem nou cu rezistenta marita

Design conceptual - SLIM: H 83 mm x L 55 mm

Fixare / prindere profil BV 4500

           Fixarea pe pardoseala (podea) a profilului BV 4500, se poate face prin ancorare chimica ( tija filetata + ancora chimica) fie prin ancorare mecanica (cu surbu de beton), alegerea modului si tipului de acorara apartine strict Cumparatorului, din punctul nostru de vedere, al producatorului, atat fiixarea prin ancorare chimica cat si fixarea prin ancorare mecanica mecanica sunt la fel de corecte.

Accesorii potential folositoare

CERTIFICARE PROFIL BV 4500
DECLARATIE CONFORMITATE BV 4500
X