Profil continuu, 6 Ml – BV 6500

Profil continuu, 6 Ml, STANDARD, pentru sticla 8.8.2 si 10.10.2 mm

          BV 6500 este sistemul nostru de balustrada din sticla orientat spre buget, care ofera rezistenta industriala. Echipa noastra de ingineri interni a proiectat profilul astfel încât acesta sa asigure o instalare usoara si rapida, cu o întretinere minima necesara. Panourile de sticla sunt fixate în citeva secunde folosind pene si un inserator de pene.

          La fel ca toate sistemele noastre de balustrada de sticla, riscul de spargere a geamului în timpul instalarii este redus la minimum. Profilul BV6500 ai pene sale sunt ridicate, deoarece elimina posibilitatea penei libere, ceea ce reprezinta o problema obisnuita cu acest tip de design. Putem garanta ca profilul îsi va pastra integritatea chiar si dupa utilizarea intensa atunci cind este montat în locuri cu trafic uman mare si foarte mare

Caracteristici principale sistem BV 6500

          BV 6500, este un profil patentat si este manufacturat in Europa.

          BV 6500 este profilul nostru continuu, orientat catre buget, cu rezistenta industriala. Sistemul foloseste panele pentru a fixare sticla.

          BV 6500 este o solutie ideala pentru interior sau exterior pentru locuinte, birouri, zone publice, balcoane, în special locuri cu umantrafic ridicat, datorita gradului ridicat de rezistenta

BV 6500 - sistem complet

          Rezistenta si durabilitatea sunt prioriti pentru fiecare sistem balustrada sticla. Acesta este motivul pentru care piesele interne sunt fabricate folosind plastic special cu protectie UV adaugata, iar garniturile din cauciuc sunt fabricate din EPDM cu protectie UV excelenta.

          Sistemul de balustrada din sticla BV 6500 poate fi utilizat în orice conditie meteorologica. Fiecare parte a acestui sistem de balustrada din sticla este realizata în aaa fel încat să asigure o instalare usoars și fara probleme. Experienta noastra în domeniu ne ajuta sa cunoastem toate provocarile tehnice pe care le pot provoca piesele, tinand cont de faptul ca am proiectat sistemul cu grija suplimentara.

          BV 6500 este o alegere excelenta pentru aplicatii industriale si de alta natura. Certificat pentru o presiune de  3 kN.

Avantaje

Profil reglementat: 3 kN

Sticla 8.8.2 - 10.10.2 mm

Design STANDARD

Lungime 6 Ml

Fixare / prindere profil BV 6500

          Fixarea pe pardoseala (podea) a profilului BV 6500, se poate face prin ancorare chimica ( tija filetata + ancora chimica) fie prin ancorare mecanica (cu surbu de beton), alegerea modului si tipului de acorara apartine strict Cumparatorului, din punctul nostru de vedere, al producatorului, atat fiixarea prin ancorare chimica cat si fixarea prin ancorare mecanica mecanica sunt la fel de corecte.

Accesorii potential folositoare

CERTIFICARE PROFIL BV 6500
DECLARATIE DE CONFORMITATE PROFIL BV 6500
X