Profil continuu, 3 Ml – BV 6500 L

Sistem profil continuu de 3 ml, pentru sticla 8.8.2 sau 10.10.2 mm

          BV6500 L este sistemul nostru in forma de L care poate fi folosit ca baldachin de sticla sau balustrada de sticla. Proiectat special de inginerii nostri, acest sistem de balustrada are rezistenta industriala, ofera instalare usoara si necesita o întretinere foarte mica dupa montare. Panourile de sticla sunt fixate în citeva secunde folosind pene si un inserator de pene.

         Datorita formei sale unice în forma de L si a alegerii atente a materialelor, am minimizat sansa de spargere a panoului de sticla la instalare. Profilul este fixat pe fatada / perete, fara riscul ruperii betonului. Pene și profil sunt nervurate, deoarece acest lucru ajuta la eliminarea posibilitătii de pene libere, lucru care poate fi un dezavantaj în acest tip de design. Puteti fi siguri ca, chiar si dupa o utilizare intensa, sistemul îsi va pastra integritatea.

Caracteristici principale sistem BV 6500 L

          Cel mai recent sistem din seria VISION, profil continuu BV 6500 L pentru balustrade din sticla este singura solutie potrivita pentru  montate pe suprafata și la suprafata, avand deci functionalitate multipla. În aplicatii încastrate, detaliile de instalare sunt ascunse sub tencuiala sau sub ultimul material aplicat. În aplicatia de suprafata, detaliul de instalare este ascuns cu capacul sau special si aspectul estetic este pastrat.

          Profilul este construit pentru montajul sticlei de 17.52 mm, respectiv 21.52 mm inaltimea sticlei fara mana curenta putand fi executata pana la 1150 mm, dupa aceasta inaltime profilul de mana curenta devine obligatoriu

BV 6500 L - sistem complet

         Rezistenta si durabilitatea sunt prioriti pentru fiecare sistem balustrada sticla. Acesta este motivul pentru care piesele interne sunt fabricate folosind plastic special cu protectie UV adaugata, iar garniturile din cauciuc sunt fabricate din EPDM cu protectie UV excelenta.

          Sistemul de balustrada din sticla BV 6500 L poate fi utilizat în orice conditie meteorologica. Fiecare parte a acestui sistem de balustrada din sticla este realizata în aaa fel încat să asigure o instalare usoars și fara probleme. Experienta noastra în domeniu ne ajuta sa cunoastem toate provocarile tehnice pe care le pot provoca piesele, tinand cont de faptul ca am proiectat sistemul cu grija suplimentara.

          BV 6500 L este o alegere excelenta pentru aplicatii industriale si de alta natura. Certificat pentru o presiune de  3 kN.

Avantaje

Sistem balustrada din sticla nou cu rezistenta crescuta

Pretabil pentru design arhitectural desavarsit

Instalare simpa si intretinere usoara

Aparitie moderna si vizibilitate nelimitata

Fixare / prindere profil BV 6500

          Fixarea pe pardoseala (podea) a profilului BV 6500 L, se poate face prin ancorare chimica ( tija filetata + ancora chimica) fie prin ancorare mecanica (cu surbu de beton), alegerea modului si tipului de acorara apartine strict Cumparatorului, din punctul nostru de vedere, al producatorului, atat fiixarea prin ancorare chimica cat si fixarea prin ancorare mecanica mecanica sunt la fel de corecte.

Accesorii potential folositoare

CERTIFICARE PROFIL BV 6500 L
DECLARATIE CONFORMITATE PROFIL BV 6500 L
X