Cariera

cariera

Suntem mereu in cautarea persoanelor care cred in excelenta. Suntem mereu dispusi sa ne marim echipa cu persoane care cred si cunosc munca in echipa, care cred in rezultatele muncii in echipa si care au vointa si disciplina necesara pentru a reusi ceea ce si-au propus. Suntem mereu concentrati pe cultivarea echipei noastre si oferim un mediu care duce mereu la o gandire creativa si pozitiva. Suntem mereu concentrati pe eliminarea stresului si a presiunii astfel incat echipa noastra sa poata gandi in mod clar si creativ, putand pune cu usurinta in practica solutiile necesare clientilor nostrii.

Pe langa faptul ca suntem importator unic si distributor pentru Romania de sisteme de balustrada din sticla marca VISION, suntem specializati in oferirea de solutii individuale clientilor nostrii, pentru fiecare proiect in parte.

Activitatea principala este desfasurata in piata balustradelor si parapetilor de sticla. Mai clar, activam in piata de desfacere balustrade din sticla

Odata ce-ti vom descoperi potentialul, ne vom asiguram sa-ti oferim mediul in care tu sa poti atinge potentialul tau maxim, sa-ti depasesti limitele. Stresul si presiunea sunt dusmanii productivitatii, tocmai de aceea scopul nostru este sa le reducem la maxim pentru confortul tau, astfel incat tu sa ne poti ajuta real sa ne marim portofoliul de clienti prin vanzarile tale. Esti pregatit sa ni te alaturi?

https://youtube.com/watch?v=TJNuV4YfqLk%26autoplay%3D1
beneficii si recompense

Ne pasa de proiectele clientilor nostrii ca si cum ar fi ale noastre – acesta este modul nostru de gandire. Gandim si actionam ca parteneri de afaceri egali nu precum consilierii academici, care se multumesc intotdeauna doar sa faca o vanzare, de cele mai multe ori o vanzare incorecta pentru cumparator. Impartasim dorintele si nevoile clientilor nostrii asupra proiectului lor, lucram in primul rand pentru a intelege si apoi pentru a ne alinia cu produsele noastre obiectivului lor – asa vor stii ca suntem implicati, ca suntem impreuna, pe aceeasi linie.

Impactul tau – personal, corecta consiliere catre o solutie corecta asupra proiectului clinetului nostru si lucrul in echipa sunt lucrurile care intotdeauna vor aduce beneficii si recompense materiale desavarsite.

pozitii libere

[stm_vacancies]
[stm_sidebar sidebar=”311″]

cauti un sistem pentru balustrada ta din sticla, la preturi de exceptie ?

X