Preturi Ingropata in pardoseala

sistem tip menghina standard pentru sticla 6.6.2 si 8.8.2 mm

Pret: 10 € / Buc

Piesa principala SISTEM BV 8500

Pe stoc, pentru sticla 6.6.2 sau 8.8.2 mm.

DATE TEHNICE

Pret: 14.5 € / Ml

Profil U SISTEM BV 8502

Pe stoc: pentru fixare piesa principala 

DATE TEHNICE

Pret: 6.25 €/Buc

Capac superior SISTEM BV8502

Pe stoc: pentru sticla 6.6.2 sau 8.8.2 mm.

DATE TEHNICE

Preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA, plata se face in lei la cursul BNR +1% din ziua facturarii

modalitate de plata

Plata marfii se face astfel:

          a) Pentru sisteme balustrade  sticla plata se face 100% la lansarea comenzii pentru valori pana in 3000 Lei 60% avans – 40% la ridicarea / inainte de ridicarea comenzii pentru valori comenzi intre 3000 – 8000 Lei; 80% avans – 20% la ridicarea / inainte de ridicarea comenzii pentru valori comenzi peste 8000 Lei. Pentru plata in numerar se vor tine cont de plafoanele legale privind plata in numera persoane fizice si persoane juridice.

          b) Pentru sisteme balustrada din sticla cu capace si / sau mana curenta vopsite Imitatie Lemn, 70% avans la lansarea comenzii si restul de 30% la ridicare la ridicarea / inainte de ridicarea comenzii. Pentru plata in numerar se vor tine cont de plafoanele legale privind plata in numera persoane fizice si persoane juridice.

termen de livrare. livrare marfa

     Termen livrare profile si accesorii  pentru balustrade din sticla  sunt pe stocul depozitului nostru pe toate , livrarea acestora se face in 2 – 3 zile de la comanda ferma. In cazul exceptional in care un reper nu se alfa pe stocul depozitului nostru la data lansarii comenzii ferme acesta se livreaza nu mai tarziu de 10 zile lucratoare.


     LIVRARE MARFA: Marfa achizitionata este livrata in tara prin curierat rapid – (Fan Courier), numai in zilele de vineri cu ridicare din sediul curierului in zilele de sambata sau luni, pentru profile la 6 ml, cu plata curierului de catre dumneavoastra, sau cu auto livrare propriu in Bucuresti si Ilfov, contra cost pentru comenzi pana in 5000 lei per factura, sau gratuit pentru comenzi  peste 5000 lei per factura. Pentru livrarea in tara, tarifele cu auto livrare propriu se discuta punctual, in functie de distanta si de cantitatea comandata.