Preturi Ingropata in pardoseala

Profil continuu 5 Ml, pt sticla 8.8.2 si 10.10.2 mm

69 € / Ml

Dop terminatie capat tronson balustrada

5.6 € / Buc

Preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA, plata se face in lei la cursul BNR +1% din ziua facturarii

Marfa se livreaza in 3 - 5 zile lucratoare de la confirmarea platii

Preturile sunt exprimate in Euro, plata se face in Lei la cursul de referinta Euro – Leu al BNR + 1 % din data emiterii facturii. Preturile sunt actualizate ultima data la: 20.07.2020

Modalitate de plata

Plata marfii se face astfel:

 In baza factura proforma la data lansarii comenzii ferme

Termen de livrare. Livrare marfa

          Termen livrare profile si accesorii  pentru balustrade din sticla  sunt pe stocul depozitului nostru pe toate , livrarea acestora se face in 3 – 5 zile de la comanda ferma. In cazul exceptional in care un reper nu se alfa pe stocul depozitului nostru la data lansarii comenzii ferme acesta se livreaza nu mai tarziu de 10 zile lucratoare.


           LIVRARE MARFA: Marfa achizitionata este livrata in tara prin curierat rapid – (Nemo Curier pentru profile la 6 Ml, respectiv Fan Courier pentru colete / cutii), cu plata curierului de catre cumparator, sau cu auto livrare propriu in Bucuresti si Ilfov, contra cost pentru comenzi pana in 5000 lei per factura – costul livrarii fiind 150 lei, sau gratuit pentru comenzi  peste 5000 lei per factura. Pentru livrarea in tara, tarifele cu auto livrare propriu se discuta punctual, in functie de distanta si de cantitatea comandata.

X