Profil continuu, 6 Ml – BV 7500

Profil continuu, 6 Ml, SLIM, pentru sticla 6.6.2 si 8.8.2 mm​

            Sistemul pentru balustrade  din sticla 6.6.2 sau 8.8.2 mm, seria  BV 7500, este CEL MAI NOU SISTEM produs de catre compania noastra, construit in totalitate din aluminiu eloxat asigurand prin aceasta desavrasita rezistenta in timp indiferent de conditiile si locurile unde este montat, fiind dotat si livrat cu toate elementele de strangere, fixare si etansare a sticlei precum si cu elemente de fixare pe pardoseala.

           Practic, profilul continuu BV 7500, este construit dupa multiplele solicitari ale cumparatorilor, acestia dorind sa aiba un profil accesibil  din punct de vedere material, robust si rezistent, inalt (peste 100 mm inaltime) dar totusi din gama slim. Inginerii nostrii, au facut ca totul sa fie posibil intr-un timp record.

          Se livreaza la bara de 6 ml ceea ce face ca montajul si optimizarea pe fiecare spatiu de montaj sa fie extrem de facil, se afla permanent pe stocul depozitul producatorului nostru extern ceea ce face ca livrarea catre cumparatori sa se faca extrem de rapid. Cu un aspect considerat slim, avand cote exterioare L 115 mm x H 50 mm, detine agrementare privind  rezistenta la impact, raportul calitate – pret fiind unul de exceptie.