Sticla pentru balustrade

Incredere in sticla BAROS VISION 

          Datorită experienței de foarte mulți ani cu sticla pentru balustrade, Baros Vision poate oferi prin intermediul sticlei si tehnologiei inovatoare: estetică  cu structură funcțională de calitate premium. Ne străduim să înțelegem și să îndeplinim așteptările clienților, in vederea scopului nostru prinicpal: sa oferim solutii de cea mai înaltă calitate, eficiență, durabilitate și design.

Ce putem oferi?

  • CALITATE
  • PARTENERIAT DE INCREDRE
  • PRETURI EXCELENTE 

Sticla securizata

           Sticla securizata, este o sticlă de siguranță realizată prin încălzirea și răcirea unei bucăți de sticlă standard într-un cuptor cu temperatură ridicata. Sticla, care trebuie tăiată în prealabil și tăiată înainte de a fi introdusă în cuptorul de securizare, este încălzită la aproximativ 650° C și apoi răcită rapid. Acest proces este cunoscut și sub denumirea de călire . Procesul de călire întăreste sticla, astfel încât aceasta devine de aproximativ 4-5 ori mai puternică și mai rezistentă la spargere. Dacă se sparge, sticla securizată se sparge în bucăți mici, care improbabil ca pot provoca vătămări corporale sau daune.

          Sticla securizata poate fi folosita pentru balustrade, papapeti de sticlă, sticlă structurală și multe altele.

          Datorită experienței de mulți ani în domeniul sticlei și al structurii, BarosGlass vă poate oferi o instalație de sticlă fără rame, adaptată cerințelor proiectului dvs.

Grosimi. Culori

✓ Grosimi sticla securizata pentru balustrade: 8 mm, 10 mm, 12 mm

✓ Clar este nuanta standard, de baza , ce este folosita cel mai frecvent.
✓ Ultra Clar este nuanta cea mai clara a sticlei, fara nici un fel de tenta 
✓ Colorata in masa poate fi:  bronze, gri, albastru, verde
✓ Sablata (matuita) chimic sau mecanic

          Sticla securizata poate fi folosita pentru balustrade, papapeti de sticlă, sticlă structurală, fatade și multe altele.

Sticla laminata. Sticla laminata si securizata

         Sticla laminată si securizata este o sticlă de siguranță, realizată din două sticle securizate termic in prealabil, ulterior lipite între ele cu doua straturi (pelicule) PVB, EVA, HCG sau SGP și este apoi consolidată termic. Tipul de pelicule de laminare se stabileste in functie de utilizarea sticlei (interior sau exterior), duritatea necesara a pachetului final dorit Este mai puțin probabil să provoace vătămări umane în urma ruperii sticlei, deoarece atunci când se sparge, fragmentele rămân pe film, întregul pahar este încă în forma sa completă.

          Sticla laminată si securizata este cea mai potrivita alegere pentru balustrade, in mod special pentru sisteme balustrade din sticla fără ramă si unde nici mana curenta nu este solicitata sau se doreste executia unei balustrade din sticla fara mana curenta.

          Datorită experienței de mulți ani în domeniul sticlei și al structurii, BarosGlass vă poate oferi o instalație de sticlă fără rame, adaptată cerințelor proiectului dvs. Sticla laminată non-temperată este de asemenea disponibilă.

Tipuri sticla laminata

Laminata simpla, nesecurizata, cu una sau doua pilucule PVB 0.38 sau 0.76. Aceasta este standard, direct de la producatorul de sticla plana.
Laminata si securizata, care se executa doar in baza comanda ferma cu ambele foi de sticla securizate in prealabil, peliculele folosite pot fi PVB, EVA, HGC sau SGP. PVB ul, fiind pelicula standard de laminare cel mai des intalnita. SGP ul fiind pelicula speciala ce ofera solutii anti-explozie si anti-uragan, aceasta este de 100 ori mai acerba si de 5 ori mai rezistenta decat PVB

Grosimile pachetelor de sticla laminata sunt:

  • – sticla laminata cu pelicula PVB de 0.76: 4.4.1 mm, 5.5.1 mm, 6.6.1 mm, 8.8.1 mm, 10.10.1 mm, 12.12.1 mm
  • – sticla laminata si securizata standard: 5.5.2 mm, 6.6.2 mm, 8.8.2 mm, 10.10.2 mm, 12.12.2 mm

Nunate culori si finisaj

✓ Clar cu Clar este nuanta aproape standard folosita la majoritatea proiectelor
✓ UltraClar cu UltraClar reprezinta cea mai clara sticla, fara nici un fel de tenta
✓ Clar cu Colorat in masa, unde colorat in masa poate sa fie: Bronz, Gri, Verde, Albastru.
✓ Clar cu Clar cu peliucula de laminare colorata

✓ Sablata (matuita), unde fie una din foile de sticla este matuita, fie pelicula de lamniare este matuita

Finisaje sticla laminata:

✓ Standard – polisarea sticlei inainte de laminare in concordanta cu standardul EN 14449:2005
✓ Polisare lustruita – dupa ce se executa procedeul de laminare, sticla este cantuita din nou cu scupul de a obtine o suprafata perfect plana si nivelata.
✓ Lustruire perfecta – cel mai des utilizat tip de cant atunci cand balustrada nu este dotata cu mana curenta, colturille sunt rotunjite iar cantul este lucios fara margini ascutie pentru a obtine cel mai performant design

Alte tipuri de sticla in pachetul nostru de oferta

Sticla antiglont

sticla pardoseli

sticla trepte

sticla printata

X