Profil continuu, 5 Ml – BV 7500

Profil continuu, 5 Ml, SLIM, pentru sticla 6.6.2 si 8.8.2 mm

          Profilul din aluminiu BV 7500 este cel mai nou sistem de balustrada din sticla proiectat pentru montaj pe pardoseala (pe podea). Acest sistem orientat catre buget ofera un finisaj elegant, ușurinta în instalare si necesita o întreținere minima. Sticla se fixeaza în câteva secunde folosind penele si un inserator de pene.

          Datorita formei unice a acestui sistem de balustrada din sticla si a alegerilor excelente de materiale pe care am reusit sa le facem de-a lungul anilor, am reușit să reducem la minimum sansa de spargere a panoului de sticla la instalare.

          Penele de strngere sticla și designul profilului sunt de nivel ridicat pentru a elimina posibilitatea “penei libere”,  ceea ce este o problema obișnuita cu acest tip de proiectare. Puteti fi siguri ca, chiar și după o utilizare intensa, sistemul îsi va pastra integritatea.

Caracteristici principale sistem BV 7500

          Durabilitatea este o prioritate ridicata pentru noi cat si pentru clientii nostri, de aceea am realizat piesele interne (cale asezare sticla si pene strangere sticla) din plastic special cu protectie UV. Garniturile din cauciuc fabricate din EPDM sunt perfect potrivite pentru expunerea la soare datorita protectiei UV. BV7500 poate fi utilizat pentru absolut orice conditii meteorologice. Fiecare parte a acestui sistem a fost conceputa pentru a facilita instalarea si pentru a reduce factorii de risc asociati cu acesta. Cu experienta noastra în domeniu, cunoastem provocarile tehnice care pot aparea si astfel am proiectat sistemul cu grija suplimentara.

          Profilul din aluminiu BV 7500 pentru balustrade din sticla cu grosimea 6.6.2 / 6.6.4 si 8.8.2 si 8.8.4 mm acopera cu succes toate aplicatiile rezidentiale si domestice. Cu certificare de rezistenta la impact  2 kN.

BV 7500 - sistem complet

          Sistemul pentru balustrade  din sticla 6.6.2 sau 8.8.2 mm, seria  BV 7500, este CEL MAI NOU SISTEM produs de catre compania noastra, lansat in ianuarie 2021, construit in totalitate din aluminiu eloxat asigurand prin aceasta desavrasita rezistenta in timp indiferent de conditiile si locurile unde este montat, fiind dotat si livrat cu toate elementele de strangere, fixare si etansare a sticlei precum si cu elemente de fixare pe pardoseala.

          Se livreaza la bara de 5 ml ceea ce face ca montajul si optimizarea pe fiecare spatiu de montaj sa fie extrem de facil, se afla permanent pe stocul depozitului nostru, ceea ce face ca livrarea catre cumparatori sa se faca extrem de rapid. Cu un aspect considerat slim, avand cote exterioare L 115 mm x H 50 mm, detine agrementare privind  rezistenta la impact, raportul calitate – pret fiind unul de exceptie

Avantaje

Acreditare privint rezistenta la impact: 2 kN

Pretabil pentru cladiri de interes public

Sistem nou cu rezistenta marita

Design conceptual - SLIM: H 115 mm x L 50 mm

Fixare / prindere profil BV 7500

          Fixarea pe pardoseala (podea) a profilului BV 7500, se poate face prin ancorare chimica ( tija filetata + ancora chimica) fie prin ancorare mecanica (cu surbu de beton), alegerea modului si tipului de acorara apartine strict Cumparatorului, din punctul nostru de vedere, al producatorului, atat fiixarea prin ancorare chimica cat si fixarea prin ancorare mecanica mecanica sunt la fel de corecte.

Accesorii potential folositoare

CERTIFICARE PROFIL BV 7500
DECLARATIE DE CONFORMITATE BV 7500
X